Για συγγραφείς

Οι εκδόσεις Ars Poetica είναι μια εναλλακτική εκδοτική εταιρία που αγαπάει το καλό βιβλίο και στηρίζει νέους ταλαντούχους συγγραφείς. Η εταιρία δραστηριοποιείται στις εκδόσεις της ελληνικής και ξένης ποίησης, διηγήματος, μυθιστορήματος, δοκιμίου και φιλοσοφίας.

Η φιλοσοφία μας είναι να στηρίξουμε τους αξιόλογους νέους συγγραφείς και μεταφραστές, να τους δώσουμε ένα βήμα στο ελληνικό Λογοτεχνικό τοπίο και να προωθήσουμε το βιβλίο τόσο από τα έντυπα όσο και από τα ηλεκτρονικά μέσα. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τους αναγνώστες στο καλό βιβλίο, όχι να φέρουμε ένα μέτριο βιβλίο στους αναγνώστες.

Για αυτόν τον λόγο, οι εκδόσεις Ars Poetica, αγαπώντας το καλό βιβλίο, αξιολογεί κάθε χειρόγραφο που τις αποστέλλεται.

Τα χειρόγραφα μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mactom1980@gmail.com , απαιτείται ένα αρχείο Word με το χειρόγραφο, ένα μικρό βιογραφικό του συγγραφέα και στοιχεία επικοινωνίας. Μετά την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή του χειρογράφου και για να σας ενημερώσουμε για την πορεία της αξιολόγησης.

Για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση, διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mactom1980@gmail.com.

Leave a comment